"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" Şiir Yarışması

Bursa Müftülüğünün düzenlemiş olduğu; Mehmet Akifin şiirlerini öğrencimiz okuyup, okulumuzu temsil edecek.

Osmangazi Müftülüğünün düzenlediği "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında milli ve manevi değerlerimize yönelik farkındalık oluşturmak, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla  Ortaokul öğrencilerine  ezbere şiir okuma yarışmalarına Okulumuz öğrencilerinden Hilal Yaren Olgaç, Sümeyye Duru Aydinalp, Esma Sultan Öz adli ogrencilerimiz Türkçe ogretmenleri Nursena Oguzkan ve müdür yardımcımız Osman Arslan refakatinde katilmistir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz...

Şiir YarışmasıŞiir YarışmasıŞiir YarışmasıŞiir YarışmasıŞiir YarışmasıŞiir Yarışması

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 14:33 - Görüntülenme: 28

Etiketler :