Zeka Oyunları Turnuvası

Okulumuz Yunuseli Hacı Naciye Kanalıcı İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlediğimiz zeka oyunları turnuvasında okul birincileri belli oldu. 1 Aralık'ta başlayıp yaklaşık 3 ay sürdü. 5 ayrı oyunla devam yarışmalarda Mangala, Reversi, Pentago, Küre ve Kulami yer almaktaydı.

Sınıf turnuvaları öğrenciler arasında büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı. Sınıf içinde eleme usulü ile sınıf birincileri belli oldu, ardından her oyundan okul birincileri belli olarak turnuvalar tamamlandı. Okulumuzu temsil edecek okul birincisi öğrencilerimiz Mangala'da Ecrin Mehlika BUDAK, Reversi'de Mehmet Can ELİBOL, Pentago'da İdris SEVİNÇ, Küre'de Mustafa Tahir KARTAV ve Kulami'de Mustafa Emir ÇAKMAK oldu. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz...

Zeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka OyunlarıZeka Oyunları

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 15:43 - Görüntülenme: 16