Yunuseli Hacı Naciye Kanalıcı İmam Hatip Ortaokulu

0(224) 5042423
0(224) 5042423
Adres
YUNUSELİ MAH. 654. SK. HACI NACİYE KANALICI İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ NO 1 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Yunuseli Hacı Naciye Kanalıcı İmam Hatip Ortaokulu olarak vizyonumuz; Toplumsal birlik beraberlik içinde erdemi yakalamış, ahlaki kuralları hayatına prensip edinmiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin saygı ve hoşgörü içerisinde bulunduğu ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Yunuseli Hacı Naciye Kanalıcı İmam Hatip Ortaokulu olarak Misyonumuz; öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Evrensel ahlaki ilkeleri görüp gözeten, yüksek karakterli, yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, yaşadığı çevreyi tahrip değil güzelleştiren, sorunlara çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, güzel gören güzel düşünen hayattan lezzet alan nitelikli topluma örnek fertler yetiştirmektir.
Başarılar
2021 Erkekler Kur´anı Güzel Okuma Yarışması İL BİRİNCİLiĞİ 2021 Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması İL İKİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Öğlen 13:40 - 18:45
Doğalgaz Kaloriferi
Ulaşım
Acemler B-17 , B17A, B17B Ototbüsleri, Şehir Merkezinden B-29 (Şehreküstü)ve B-25 (Heykel) Otobüsleri İle Ulaşım Sağlanabilir.
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Bilim fuarımızı 2021 Ekim ayında gerçekleştirdik. E twining projelerimizi yürütmekteyiz