Okul Kermesimiz

25.04.2024 perşembe günü okulumuz bahçesinde kermes düzenlendi ve çok eğlenceli anlar yaşandı.

Okulumuzda yapılan kermes etkinliğinde öğrencilerimizi çiğ köfteye doyuran Lütfü Bey Çiğ Köfte sahibi velimiz Ahmed Günerigök ve eşine destekleri için çok teşekkür ederiz.

Okul kermesimiz için dondurma ve dolap desteğini esirgemeyen ve her zaman öğrencilerimizin yanında olan Yunuseli mahallemizin güzide  esnafı Dondurmacı İSA  beye teşekkür ediyoruz.

Ayrıca gözleme malzemesi, yufka, kek, börek desteğinde bulunan sabahtan akşama kadar güneş altında alın teriyle gözleme yapıp dondurma dağıtan tüm öğretmen ve velilerimize şükranlarımızı sunarız.

kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes kermes

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 11:51 - Görüntülenme: 30