Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin namaz bilinci kazanmaları, millî, mânevî ve ahlakî değerleri edinmeleri amacıyla yürütülen "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında okulumuzda namaz konulu bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, aşağıdaki listedeki gibi;

19.03.2024 Salı. 5. sınıf - 6.sınıf kız sınıflarımızla,

22.03.2024 Cuma, 5. sınıf - 6.sınıf erkek sınıflarımızla,

26.03.2024 Salı, 7. sınıf - 8.sınıf kız sınıflarımızla,

29.03.2024 Salı, 7. sınıf - 8.sınıf erkek sınıflarımızla okulumuzda iftar yemeği düzenlenecektir.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz bahçesinde tören yapıldı.

Mrt

Bursa Müftülüğünün düzenlemiş olduğu; Mehmet Akifin şiirlerini öğrencimiz okuyup, okulumuzu temsil edecek.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda kutlandı.

Mrt

Heyecanla beklenen, özlenen en güzel aydır Ramazan.

Ayların sultanı en güzelidir.  Ramazan geldiğinde şenlenir haneler, yürekler.

Ramazan bittiğinde tadı damağımızda kalır ve özlemle, sabırsızlıkla bekleriz gelecek Ramazan ayını.

Mrt

Ramazan ayının ilk orucu 10 Mart'ı, 11 Mart'a bağlayan gece ilk kez sahura kalkılacak.

Şimdiden oruçlarımızı Allah Kabul etsin...

Mrt

Rehberlik servisi tarafından Çocuklarda Sınır Koyma konusunda veli semineri yapıldı.

Mrt

5. Sınıf Kuranı Kerime Geçen Öğrencilerimize Kuran-ı Kerim hediyeleri verildi.

Şbt

Şaban ayının 15. gününde yer alan Berat kandili mübarek olsun.

Şbt

Okulumuz 5/F sınıfı öğrencileri GAZZEdeki çocuklar için yardım kampanyası başlatmış ve bu örnek davranışlarından dolayı yemek ikramı ile ödüllendirilmişlerdir.

Şbt

620 veya 621 yılında gerçekleşen Miraç Gecesi’nde İslam’ın son peygamberi Hz. Muhammed (sav) göğe yükselmiştir. Peygamberin göğe yükselmesi Yüce Allah’ın emriyle ve dört büyük melekten biri olan Hz. Cebrail’in eşliğinde gerçekleşmiştir.

Ekm

İmam hatip okullarının kuruluş yıl dönümünü öğrencilerimizle yaptığımız çeşitli etkinliklerle kutladık.

Eyl

Mahallemiz Camii Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camiinde okulumuz öğrencileri "Mevlid-i Nebi" programını icra ettiler.

Her kandilde mahallemizin tüm camilerini ziyaret ederek Okul -Camii- Çevre birlikteliğimiz perçinlenerek artıyor.